diumenge, 26 d’agost del 2007

I... rematada final!

Alberg La Closa.

Aquests dies no he pogut escriure perquè he estat a Castellar de N'Hug amb el meu pare. A Castellar de N'Hug és un dels llocs on fan el concurs de Gossos D'Atura que se celebra cada últim diumenge d'agost, (Avui).
A allà hem estat a l'Alberg
La Closa, on s'hi menja i s'hi està molt bé! A La Closa hi cuinen menjar d'alta muntanya.
Des del poble pots anar d'excursió a molts llocs, per exemple: A l'ermita de Sant Joan de Cornudell, St. Vicenç del Rus, Montgrony... Nosaltres, vam anar a l'ermita de St. Joan de Cornudell i tambe vam anar fent passeigs bastant llargs.
Més avall de Castellar de N'Hug hi ha La Pobla de Lillet, un poble amb mes habitants que Castellar de N'Hug, allà hi ha els Jardins Artigas i La Fàbrica de Ciment.
Aquesta ha estat la meva rematada final de les vacances'07, però encara ens queda la diada de Catalunya, però despres tornada a l'escola: :( i la tornada a l'esplai: :) .
Bè, se que molts ja torneu el dilluns 27, però espero que acabeu de passar unes bones vacances!

Ermita de Sant Vicenç del Rus.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Quantes vacances eehh noi...
M'agrada saber que has estat bé.
Petonets rodonets.

Eduard de Castellar de n'Hug ha dit...

Hola, sóc l'Eduard de La Closa i aquest és el primer blog que visito i m'ha deixat de pasta de boniato.

D'entrada està molt bé això de poder-te parlar o relacionar de manera virtual, ja que la distància fa que pot ser de vegades no sigui possible fer-ho en persona.

Com a part interessada (sóc de l'alberg del que parla en Martí i veí de Castellar de n'Hug) vull dir-te que el fet de que hagis pujat amb el teu pare a Castellar m'ha fet molta il•lusió pel fet de l'amistat que tinc amb en Ramon, i saber d'algú del que fa un munt de temps que només saps què fa per mitjà de terceres persones, encara que és consol no és el mateix que poder parlar de tu a tu, i si de pasada es coneix la nova parentela millor que millor.

Bé, he trigat uns dies des del missatges del Ramon, però la feina i uns dies que hem passat fora no m'ha deixat.

La foto que ens varem fer al menjador nou ja la tenim per penjar, doncs ha estat la primera des de que el vam fer.

Apa, molta sort i fins aviat.