diumenge, 9 d’agost de 2009

Paris...

El famós castell Disneyland® Resort Paris

Doncs sí! He passat 6 dies a Paris amb la mare que em va parir i el meu germà Daniel:
Els 3 primers dies els vam passar a Disneyland® Resort Paris, on vaig pujar a moltes atraccions (Space Mountain, les taces, a l'Armagedon, al Hollywood Hotel, etc) i m'ho vaig passar molt bé! Estava tot molt ben fet, ben decorat, ben ambientat, i molt ben pensat.
Els 3 uúltims dies els vam passar a Paris (ciutat), on hi vaig anar a veure el Museu Louvre, La Tour Eiffel (que hi vaig pujar i tenia unes vistes casibé millors que les que tinc des de casa, i mira que són impressionants!), l'Arc de Triomf, les Galeries Lafayette(centre comercial amb unes marques no molt barates: Gucci, D&G, Chanel, Cremme de la Mer, Dior i companyia), la botique de gastronomia Fauchon (la més cara de Paris), el Sagrat cor, etc... Allà també m'ho vaig passar molt bé, tot i caminar molt i passar calor a Disneyland i el primer dia de Paris. Després, el temps es va girar i va fer núvol i fresqueta.
Sabeu què? D'aquest episodi de la meva vida, la part bona és que s'ha complert el somni de la meva vida. La dolenta, que ara me n'he de buscar un altre, de somni! :D
Espero que estiugueu totes i tots passant unes bones vacances!

3 comentaris:

Joana ha dit...

Et queden un munt de somnis!
Gràcies pert aquest somni compartit...

Elisabet ha dit...

Tot sigui per somnis tete!!!Segur que ja en tens algun altre per el cap!!!jeje!!!M'alegro que ho hagueu passat tant bé!!!Molt maco el canvi d'imatge del bloc!!!Muaka!!!

pepi ha dit...

Hola Martí:
Els somnis a vegades es fan realitat.
M'alegro molt que ho hagueu passat molt bé.

Petonicos