diumenge, 8 de juliol del 2012

Control X


El canvi que ha sofert el PP en set mesos.

No cal que us presenti al nostre estimadíssim president espanyol, en Mariano, ja que el coneixem prou bé després d'haver-se retractat ell sol durant els mesos de mandat que porta. No n'ha tingut prou apujant l'IVA que va prometre no pujar, retallant en sanitat, cultura i educació després de declarar que era el més important de la societat, ni tampoc abaixant les pensions i les ajudes als qui més ho necessiten. No, no va ser suficient. És per això que, no per sorpresa, ha anunciat que divendres que ve tornarà a ser un divendres negre d'aquells que fan tremolar a tota la península. Més IVA? Més peatges? Menys ajudes? Menys funcionaris? El que està clar és que a ell i als seus amics de FAES, on sap que ningú el criticarà perquè els rics d'Espanya tenen el cul salvat en nom de l'Europa merkelista.

Aznar amb Rajoy al campus de la Faes. EFE
Aznar, vertader president del govern amb el seu titella Rajoy. Foto: EFE

El més bo és que el Diari Ara diu que "Rajoy ha posat deures a les comunitats autònomes i a Europa". De veritat pretén que ens creiem que és algú a Europa? Un home que presideix un dels pitjors països econòmicament parlant i que per culpa seva ens han hagut de rescatar no serà escoltat per cap líder de cap país. I a les comunitats autònomes encara no ha aconseguit imposar-se, sinó que ha intentat enfonsar amb pitjors mesures a les que no governa el seu partit, gest molt lleig per part seva.
Vivim entre la catàstrofe i l'acudit, una situació produïda per una mala gestió dels populars amb el mando que prometien saber fer servir, però que usen pitjor que l'anterior posseïdor del mando, aquell que tant van criticar. I aquesta situació també la vivim per culpa dels qui ho permeten: els rics del país i l'oposició. Una oposició pèssima i muda davant de tal desastre nacional que no fa gests de protesta o d'intentar anar pel bon camí. Molts s'enfaden quan defineixo els socialistes com un partit de centre, però ells mateixos demostren ser-ho al no defensar als treballadors i al poble. No sento a Rubalcaba, no sento a tots els diputats del PSOE que tenen cadira al Congrés. Algú em pot dir per què? Noves reformes són en camí i la seva permissibilitat és el problema que deixa crear més problemes. Els qui saben fer d'oposició ja ho fan, i els votants ho han vist.
Així doncs, retalla que retalla. Rics més rics. Pobres més pobres. Tot cap a pitjor. Un cop més, PROU!
*Control X és la drecera en un ordinador per "retallar" un text o una imatge. També és l'eina de Rajoy per destrossar més el nostre país

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tots son la mateixa m****, el PSOE no diu rès perquè gran part de la culpa és també d'ells. No es salva cap dels dos. Tant de bo el temps posi a tothom al seu lloc i paguin per haver arruinat al pais per culpa d'una gestió pèsima.