dilluns, 27 de juliol del 2009

I com no!



Jo vaig ser al concert d'en Miguel Bosé, ahir, a l'espai l'Arquera, a les 22:20, amb molta marxa!
La veritat és que va ser una gran concert de Santes, (i després n'hi ha que es queixen). Ja vaig anar al concert d'"El Canto del Loco" l'any 2006 i m'ho vaig passar molt bé. Ara em sap greu dir-ho, però en Miguel va estar milions de cops millor. Amb la seva "morena mía" i el seu "amante bandido", juntament amb el "Don Diablo" i la "Linda", passant per la "Nena" i el "Como un lobo" amb la seva neboda, la Bimba Bosé, que va fer una actuació dolenta amb els "The Cabriolets", molt dolenta, cantant força malament i fent creure a la gent que s'anava despullant, tot i ser fals. Però a mi m'es igual, perquè jo us parlo d'en Bosé, en Miguel Bosé!: Un gran repertori de cançons: de mogudes, de lentes, d'actuals, d'antigues, ja que 30 anys cantant donen per molt. Van ser dues hores ben aprofitades, ballant, cantant, saltant i amb una molt bona companyia. I com no! És en Miguel Bosé, un senyor, molt educat i alhora divertit! Bravo Miguel!

La Momerota-27 de juliol del 2009- diada de Les Santes
--------------------------------------------------------


Nit boja...



Fins que no passen 2 minuts no comença.

Aquest any, a la nit boja, la nit del 25, hi vaig anar amb la meva germana, la meva cunyada i amics i amigues. M'ho vaig passar molt bé: de l'1 al 15 passant er l'OÉ, OÉO!, El desvetllament bellugós. Quan es va acabar el desvetllament belugós vaig poguer disfrutar d'un concert de "La Coixinera", un grup que conec força... Al acabar, em vaig quedar una estona a la Plaça de Santa Anna mentre el "Pelotón" de gent anava pujant al ritme d'"El Bequetero". Quan va començar el Correfoc, (que no m'hi vaig posar), vaig pujar cap al Parc Central, on tot estava preparat per la 20ª ruixada. Tot i estar preparat, fins a les 4 de la matinada, (dues hores després d'arribar al Parc Central!), va començar la Ruixada, amb no se quants mils de persones saltant i suamnt tot i ser mullades. Tot i així, i arribar a les 5 a casa, m'ho vaig passar molt bé, i com no, és la Nit
BOJA!. Deureu haver sentit, o viscut, que hi havia molta gent, sí, és veritat, però no ens queixem, si us plau: si hi ha massa gent per tu i et molesta, doncs no hi vagis. Tota aquella gent feia el mateix que tu: passar-s'ho bé. I si tu pots, per què ell no?
Apali nit boja, fins l'any que vé!

Ara queda la nit de focs, el concert de gòspel, els requisits, la tronada final i el ball final! Encara queda molta festa!!!!! :) I com no, són Les Santes!

Bé, sigueu mataronins o no, us desitjo unes bones santes i un bon Nadal! ;)Marcador de la Parada del bus- 27/juliol/09

Fotos de: Martí B. T.

6 comentaris:

Joana ha dit...

Quin tip de ballar xicot!!
Em tens.... esgotada!!
I avui?... avui més!
Per cert... et toca pagar el gelat eehhh.

Elisabet ha dit...

M'alegro que t'ho passessis tant bé guapo!!!L'any que ve, més!!!Muak!!!

Anònim ha dit...

Martí, ets un "santero"!!!
En quant al concert d'en Bosé què t'he de dir... Si vam trepitjar la mateixa sorra durant cinc hores!
Com vam gaudir!
Una abraçada, continúa així escrivint i veuràs com arribes a aconseguir els teus somnis.

Unknown ha dit...

Marti com que t'agrada tant la marxeta, quan vinguis a Adelaide anirem a veure els Adelaide Crows (que ve a ser com el Barça aqui) però és futbol australià mira: http://www.youtube.com/watch?v=EmIOtYAoZD8

pepi ha dit...

Hola Martí:

Encara tinc la boca oberta llegint els teus escrits.
Noi segur que arribaràs a TV3 com a mínim.

Ara entenc que la teva mare tingui passió per tu.

Besicos

Per cert: vam arribar a casa a les tres de la matinada. Estic esgotada!

Martí Torres ha dit...

Per la mare que em va parir:
No et preucupis que et pago el gelat i el ram de requisits!!! :)
Per l'Eli: Jo també m'ho vaig passar molt bé. I tany que repetim!
Per la Glòria: I tant que sóc santero! :) Vam gaudir molt! Espero arribar als meus somnis!
Per en creatiu (de creatiu.com): Hi ha una diferència força grossa en la manera de jugar al "futbol australià" que a l'europeu. Sembla divertit i emocionant!
Per la Pepi: M'agradaria i molt arribar a TV3! És veritat que s'ha d'estudiar, però per la meva carrera, el que calgui! Jo vaig arribar petat del concert!

Bé, petons a tothom i gràcies pels comentaris, un cop més.
Martí B.T.