diumenge, 30 de maig del 2010

Un matí a Rocafonda...

Bé, avui havia de fer "un escrit en imatges", però han surgit imprevistos al meu estimat barri, a Rocafonda.

11:40: Sortim de casa. Ens dirigim amb la mare que em va parir cap a l'Avinguda del Perú. Els paletes treballant? Que extrany...
11:42: Ens trobem al meu tiet, en Mingo. Ens explica el que passa: una "abella reina" s'ha escapat de l'eixam. La resta de la tropa l'han acompanyat. Unes 3000 abelles es troben juntetes a un portal de la propia avinguda. Tot el barri en fa veu i contempla el panorama des de l'altra vorera. i ha de tot: els que diuen no estar espantats i els que, com jo mateix, els hi tenim pànic.
A més a més, avui han tallat l'aigua a una bona part de Rocafonda, per sort, a casa nostra no.
11:47: Comença el reportatge de fotos fet per mi i el meu tiet.
11:56: Canvi de plans. Ja ha arribat la policia local i els mossos. La cosa va per llarg. Ens decidim a descobrir el nou Parc de Rocafonda, un parc gran, maco, ben fet, amb moltes activitats i equipaments per gent de totes les edats. Hi disfutem d'una bona estona amb l'Elmer, i ja està decidit, no trigarem a anar-hi amb en Dídac! La veritat és que valoro molt bé aquest nou equipament al barri: amb herba, amb nous tobogans, castells i d'altres per als més petits. Ara, a conservar-lo i a demostrar que Rocafonda no és com la gent diu, és un genial barri!
12:43: Tornem al lloc del "crim". Ja hi ha un home posant totes les abelles en un eixam que ha construït en una capsa. Unes cincuanta persones observen la situació impactades de la valentía d'aquest home. És el tema de la setmana al barri. Segueixo amb el reportatge de fotos.
13:01: Arribem a casa. Després de viure un matí intens a Rocafonda, encenc corrents l'ordinador per escriure al bloc. Ara, vaig a enviar les fotos al Tot Mataró i al Capgròs i si hi ha sort potser ho publiquen!

Aqui teniu part del reportatge:
Nou parc de Rocafonda. Amb unes pintades precioses!
L'eixam d'abelles.
El tub d'aigua que ha fet tallar l'aigua al barri.
"El Salvador"
Bona feina!
L'espectació "rocafondera".


El tema de la setmana als bancs de Rocafonda, per Martí B.T.

4 comentaris:

Joana ha dit...

Noi.... quines aventures vivim! :)
Fem un aperitiu?.

Martí Torres ha dit...

OK!
La veritat és que sí!
Qui digui que a Rocafonda no hi ha vida, s'equivoca!

1petoo!

Unknown ha dit...

Deunidor quin dia!

Elisabet ha dit...

Estas fet un gran periodista!!!!;p!!Muak!!!