dimecres, 19 de maig del 2010

VIVÈNCIES D'UNA LLIGA GUANYADA

El Barça campió és una pinya. (Foto: Reuters)
Per si no ho sabíeu, el Barça va guanyar la lliga el diumenge passat.

LA TEMPORADA

  • El Barça aquest any només ha perdut un partit, n'ha empatat 6 i n'ha guanyat 31!
  • A en Valdés només li han fotut 24 gols en 38 partits (millor porter de la temporada 09-10).
  • En Messi s'ha proclamat pixitxi (màxim golejador) amb 34 gols a la lliga. (n'ha fet 47 en totes les competicions d'aquest any). A més a més, ha aconseguit la bota d'or.
  • Encara podem fer un doblet! La supercopa no està decidida!
El bloc d\
Nova capçalera del bloc.

16/05/2010


Gràcies a una contundent victòria del Barça davant el Valladolid (4-0) al Camp Nou, l'equip blaugrana va aconseguir el seu 20è títol de lliga.
A més a més, amb un dolç gust de boca, ja que el Madrid no va aconseguir res millor que un empat de 260 milions d'euros contra els quatre duros del Màlaga (1-1).
Però bé, això ja ho sap tothom...      ...som el millor equip del món!

Fotos: Miguel Ruiz / Àlex Caparrós - FCB
Satisfacció blaugrana: un any més, amb Guardiola al capdavant de l'equip, el Barça ha aconseguit resultats espectaculars! En estadística, aquesta temporada ha sigut millor que la passada.

LA TARDA-VESPRE-NIT

  • La tarda la vaig viure començant a integrar l'ambient blaugrana per un dels carrers més madridistes de Mataró, l'Avinguda Recoder amb uns amics!
  • El partit el vaig viure en un bar del propi carrer ple d'avis i àvies, joves i nens nenes d'un ambient força culé. Siguem sincers, MOLT clulé.
  • Vam començar amb l'aigua al coll; i sort d'en Puyol! Després ja gol rere gol ja l'ambient era de "Campeones, campeones, oe, oe, oe!".
  • Després del partit vaig anar cap a la zona culé de Mataró: la Plaça de Santa Anna: lloc on els culers canten himnes, càntics blaugranes, i per què no, antimadridistes; on hi ha ambient, on moltíssima gent viu la festa i gaudeix d'un títol que és nostre (i no madridista!).
  • Després, ja a casa, com marca el ritual culé a casa nostra: banderes al balcó, himne del barça com a música de trucada i l'escut com a fons de pantalla al mòbil. I per acabar, un escrit al Bloc d'en Martí i la mare que el va parir!

En memòria de la sobreDOS-SIS!



Vivències d'una lliga guanyada, per Martí B.T.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt subtils els fotomuntatges tete! Jejeje Força Barça!!!

Joana ha dit...

Vaja, no vaig veure, ni escoltar el partit, però ara, amb el teu escrit, es com si ho hagués fet!.
Molt bon relat!.