dimarts, 16 d’agost del 2011

La veritat sobre la visita de Benet XVI

"La llei és igual per a tots": MENTIDA!
"50 milions d'euros": MENTIDA!
no cobraran?

"La visita del papa no costarà diners extra": MENTIDA!

"Tota Espanya espera al Papa": MENTIDA!


AQUESTA ÉS LA VERITAT: 

Les religions s'autodefineixen com a molt més que un conjunt de creences. Les religions van néixer per ajudar als més necessitats i perquè tothom tingués dret al mateix. Però d'aquestes religions en queden ben poc. La vertadera església és formada per un grup reduït de persones arreu del món que van a fer treballs humanitaris i ajuden, proporcionen menjar i roba als que ho necessiten i no ho tenen. Avui en dia els capellans viuen molt bé i les seves màximes preocupacions són coses com aquesta: que un home considerat líder d'una religió visiti una ciutat fent gastar milions i milions perquè sí. I això és molt indignant. I ho és més si recordem que estem en crisi i que milions de persones s'estan morint de fam a la banya d'Àfrica i a molts més llocs del món. Que algú m'expliqui si això no fa més deute si, fa sols unes setmanes, Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat de Madrid va reconèixer que: "No tenemos un puto duro" i l'alcalde de la capital, Alberto Ruíz-Gallardón va confessar que l'ajuntament de Madrid tampoc té diners. Sí, ho van dir quan, un cop més, els micròfons oberts van fer passar una mala jugada a la gent del PP.
I sabeu què és el pitjor? Que aquests són els que manaran a partir del novembre. No vull ni pensar com anirà aquest país a partir del 20-N. Comencem a reflexionar!

2 comentaris:

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Ja fa dies que vaig llegir l'escrit i ara, amb més informació, voldria puntualitzar-te un tema.
He estat aprlant amb uns amics que van estar a Madrid i em van dir que apuntar-se costava 55€, si, si, 55€, multiplicats per 1.500.000 persones dona un total de: 82.500.000€.

Podries posar aquesta xifra a les teves dades a veure que surt.

Jo no soc pro esglèsia catòlica, més aviat sóc crític (i menys amb la espanyola) però molts cops del que diu el Papa, no surt tot o trasiverjat a la premsa. I també dintre de l'esglèsia s'estan fent moltes accions solidaries i d'ajuda als més disminuïts, i molts cops no es veu, o no es vol veure.

Martí Torres ha dit...

Dubto molt, Carles, que el milió i mig de persones que van anar a veure el senyor Benet XVI paguessin 55€, ja que amb l'excusa de que hi anaven en organitzacions catòliques els van fer descompte amb quasi tot: transport públic gratuït, menús per 5€ o menys, aigua gratis, allotjament gratuït, etc...
Mentre aquesta gent s'allotjava en edificis públics, s'ha pagat aigua, llum, manteniment de les instal·lacions i dels voltants, centenars i centenars d'agents 'vigilant' i rodejant espais públics, s'han tallat carrers i avingudes importants de Madrid que han provocat cues quilomètriques i retards a tots els i les habitants de la capital, també dels que hi treballen. S'ha gastat una fortuna que ningú ha dit. I s'ha ingressat menys de la meitat del que les entitats públiques han pagat AMB ELS NOSTRES DINERS!!!
I el pitjor és que diuen que som un país laic, però amb el Dalai Lama no es va gastar ningú ni un duro!!
També has de reconèixer que l'esperit solidari de l'església és extremada i malauradament reduïda, i jo sóc partidari d'aquest tipus d'església tot i ser laic. I no és que jo no ho vulgui veure, al contrari, em moro de ganes de veure a milions de persones reunir-se per portar aliments, roba, llum, aigua i molt més a la banya d'Àfrica, als barris marginals d'arreu del món, als pobles indígenes de Sud-Amèrica i a tots i totes els/les asiàtics/ques que encara estan reconstuïnt els pobles destrossats per catàstrofes naturals.
Aquell dia, faré un altre escrit a favor de l'església. De moment, em digno a ensenyar la realitat actual. La cruel però pura REALITAT!