diumenge, 23 d’octubre del 2011

Intensa setmana

Aquesta setmana ha estat una setmana amb moltes i molt variades notícies, des de la mort de Gadafi a la mort de Simoncelli, passant pel final de la lluita armada d'ETA. Aquí us deixo la crònica i una mica d'opinió sobre les diferents històries històriques:

Gaddafi, GAME OVER

Foto: flikr.com

Com bé deveu saber, el dictador libi va morir el passat 20 d'octubre, obra dels rebels, un grup de gent que realment a lluitat per posar fi a 42 anys de dictadura. Una gent que ha arriscat la seva vida per salvar-ne d'altres i per salvar el futur del seu país, una gent que, com tothom, té dret a decidir i ara podrà fer-ho, ara podrà decidir qui vol que sigui el seu president. Aquesta gent, tot i que molts s'han quedat pel camí lluitant per la llibertat i d'altres lluitant per la dictadura, ha aconseguit un fet històric en el seu país, i d'aquí a 8 llargs mesos tindran les seves primeres eleccions. Ells, tenen dret a ser considerats herois del seu propi país!

ETA, per fi!
Foto: Cadena Ser


Unes hores després de la mort de Gaddafii (llavors ja confirmada), la banda terrorista ETA anunciava el final de la seva activitat armada, una notícia esperada i històrica, 43 anys d'activitat després. La banda per fi anunciava per primer cop el final definitiu de la lluita armada. ETA, una banda molt perillosa en el seu dia, una banda que ha matat a molta gent innocent i injustament, una banda que ha matat a 53 catalans/es i més de 800 persones en total, una banda que existeix des de fa 52 anys i una banda que ha estat notícia molts cops, però ara més que mai. Un punt positiu per l'esquerra abertzale i un primer pas per arribar al final de tot això. No podem oblidar les més de 800 morts, però s'ha de parlar ben parlat perquè el terrorisme ja no sigui notícia al nostre país.

Simoncelli, R.I.P.
Simoncelli sufrió un grave accidente en Malasia
Foto: SPORT.es


Avui mateix ha mort el pilot de motos Marco Simoncelli en un fatal accident allà mateix on va guanyar un mundial fa un temps. Si he de ser sincer, us diré que no he seguit mai les curses de Moto GP, però és veritat que aquest noi de només 24 anys era un gran crack! És una pena que esportistes com Antonio Puerta, Dani Jarque o com ara mateix Simoncelli perdin la vida tan joves.

Bé, després d'aquest repàs a la setmana que avui acaba, us avanço que el proper escrit serà sobre Rajoy i la seva súper campanya (ja que ja vaig parlar sobre Rubalcaba, espero que no em controlin els minuts com a TVE). Bona setmana!

Sabíes que... el Bloc d'en Martí i la mare que el va parir fa 5 ANYS? Fes clic aquí i descobreix-ho! 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina setmana més mogudeta!!