diumenge, 2 d’octubre del 2011

Tornant a caminar

Avui fa una setmana, Mataró va mostrar la seva faceta més solidària i més de 3.100 persones van participar en el IV Mataró Camina per l'Alzheimer 2011, una caminada ja tradicional a la ciutat. Gent de tots els barris i de diferents poblacions catalanes va dirigir-se a les 8 del matí als voltants de l'Ermita de Sant Simó de Mataró per emprendre el camí de bones vistes i naturalesa abans d'arribar a la Plaça de Santa Anna. Alguns i algunes dels i les que em llegiu sé que hi heu participat, d'altres, com jo mateix, hem fet de voluntaris. I és que des de fa mesos aquesta caminada està sent preparada amb molta il·lusió i ganes per un bon grapat de bones persones que, cadascú aportant el que pot, han fet possible que es repeteixi.
Plaça de Santa Anna abans que arribessin els caminaires. Foto: Joana Torres

Puc assegurar que, un any més (el tercer que hi col·laboro amb la mare que em va parir), ha estat una experiència enriquidora en la que sempre coneixes gent solidària i satisfactòria al veure que tot ha anat bé i que Mataró era una ciutat presa per la 'marea verda' avui fa set dies.
Seria massa llarg el post per agrair una a una les persones qui han col·laborat: caminaires, col·laboradors/es, empreses i entitats, voluntariat, etc. Sense ells res d'això no hauria estat possible. Però tampoc ho hauria estat sense les hores i hores que hi ha dedicat tanta gent i els diners en gasolina i mòbil que han gastat per ajudar encara més.
 Plaça de Santa Anna a les 7.15 del matí.
Primers caminaires a Sant Simó a les 7.30 del matí.

 Venedors/es de cava a la Plaça de Santa Anna. Foto: Joana Torres  
 Caminaires cap a l'esmorzar.
 Solidaris i solidàries esmorzant a Sant Miquel de Mata cap a les 10.
Més gent esmorzant a Sant Miquel de Mata. Entrepans fets per voluntaris/àries des de les 4.

També vull destacar que, en un dia solidari com el 25 de setembre del 2011, tota persona col·laboradora, almenys en la meva opinió, va ser o hauria d'haver estat anònima, ja que el més important és que es va recaptar una forta quantitat de diners per ajudar als Familiars de malalts i malaltes d'Alzheimer.

Bé, espero que passeu una bona setmana! Jo tornaré 'al ataque' diumenge que ve!

1 comentari:

Joana ha dit...

Crec, de veritat, que va valer la pena els nervis, la matinada, tot, per una molt bona causa que espero que segueixis defensant molts anys!
Ets una passada!.