dijous, 29 de març del 2012

Ara o mai

Estudiants protestant al C/Isern (Mataró). Foto: Twitter

Avui, com bé sabeu, estem vivint una vaga general. Una vaga contra la reforma laboral en la que el Govern Rajoy permet als empresaris acomiadar als seus treballadors i treballadores sense cap motiu i abaratint-lo a la meitat. Sembla mentida la facilitat que han tingut per destrossar la feina que tants anys va costar aconseguir. Avui és dia per reclamar els drets que corresponen a la gent que treballa. També hem de pensar que això que diuen "que és temporal" no ens ho hem de creure pas, creieu-me que ens costarà molt tornar-ho a aconseguir, i més amb un govern d'una dreta cada cop més ultra. Per sort, esperem que els resultats no tant aclaparadors a les eleccions andaluses signifiquin el començament de la davallada dels populars. També espero que, després de la gran retallada que se'ns ve a sobre de cara als següents dies sigui la gota que vessi el got perquè la gent deixi de confiar amb els que els van prometre no baixar les pensions, ni retallar la sanitat i l'educació pública, entre d'altres coses, i que han acabat fent. Com es nota qui té diners i qui no en temps de crisi. També s'ha de pensar en el futur, el futur com a treballador que ens tocarà viure als que vindrem el dia de demà i que ens trobarem el panorama ben fotut.
I avui, com sempre passa, el ball de números comença a semblar un acudit. I encara serà més bèstia quan es parli de les manifestacions d'aquesta tarda i dels assistents. De moment, a Mataró, segons Capgròs, unes 500 persones han protestat a les portes de l'Ajuntament, on diferents grups de treballadors i estudiants han anat arribant des de diferents punts de la ciutat.
Bé, doncs com podeu entendre, estic completament a favor d'aquesta vaga general, que crec que no serà la única amb Rajoy com a president. Hagueu fet vaga o no, el que està per caure no agradarà gaire. Així, mai sortirem de la crisi, tot al contrari: els rics més rics i els pobres més pobres. Ah, clar, que és el que volen!

LA VAGA EN 10 TWITS:

1 comentari:

Joana ha dit...

Malgrat que va estar un gran èxit, ells no pensen negociar.
Dreta pura i dura.