diumenge, 23 de desembre del 2007

Escola: fins l'any que ve!


Ja, per fi, he acabat l'escola i puc dir que estic de vacances! El divendres al matí tothom esperava l'hora de fer la festa i de fer l'amic invisible. La festa va ser un gran èxit: coques, galetes, patates, beguda, música... Vam muntar un escenari amb les taules i vam apartar les cadires per fer una pista de ball. L'amic invisible també va ser molt divertit: a mi em van fer un connector sobre les comarques de Catalunya. Si relaciones amb dos cables el nom i la comarca i ho encertes s'encén una llumeta i si no ho encertes no s'encén.

A l'esplai també vam celebrar el final de trimestre fent el caga tió i ens va cagar un buff. Però a l'esplai encara no li dic adéu perquè el dia 29 d'aquest mes a la tarda anirem a portar les joguines a un orfanat d'Arenys i després tornarem a Mataró per cantar nadales per el centre de Mataró.

Bé, aquest és el penúltim escrit de l'any. Fins la setmana que ve.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Quina sort la meva, una setmana juntets!
Quan de "mal" farem eehh je je.
Bon any rei.

Martí Casares ha dit...

I aquí el teu mestre blocaire que ja ha arribat tard per al Bon Nadal aprofita per desitjar-te un Bon any i que els Reis et siguin generosos. Records a tota la família.
Martí (l'altre: el C.)