diumenge, 17 de febrer del 2008

Delegat, per què?, i aniversari feliç!


Ja us vaig informar a principi de curs que em van escollir delegat de la classe, però al llarg del curs les coses no han anat com estava previst, només us posaré dos exemples clars, perquè si ho he de dir tot bloquejaré el blogger: ens tocava una reunió per mes, (setembre, octubre, novembre, desembre, gener i febrer), en total sis, doncs només n'hem fet una!, només s'han complert dues coses de les 17 que ens van aprovar i per tot això i molt més estic molt enfadat amb la directora de l'escola. Aquest mes toca canviar de delegats i aquest dia llegiré un discurs en forma de protesta! Espero que la directora si que compleixi els seus compromisos amb els propers delegats.


Parlem ara d'una cosa més alegre: dimarts, dia 19 de febrer del 2008, jo faig 11 anys. I sí, ho penso, com passa el temps! Dissabte a l'esplai vaig portar chupa-chups pel meu grup i dimecres ho celebraré amb la meva família.

6 comentaris:

Joana ha dit...

Aquest és el meu nen!
Inconformisa, digues que sí, s'han de complir les promesses i tu no has pogut fer per falta de compromís d'una altre persona.
Dimecres, com casi cada dia, et penso menjar a petons!.
Per cert, dimarts em convides a sopar no?.. :)

Anònim ha dit...

Per molts anys, Martí!
Noi, ho portes a la sang, promets com a polític!
Un petonàs i que tinguis un bon dia.

Martí Torres ha dit...

Je, je mama! Em sembla que em deixaré el moneder a casa, per variar... ;) Gràcies pel pastís i per la samarreta de a selecció catalana de bàsquet! Un petonàs!!!
Martí.

Noemi ha dit...

Per molts anys Martí... jo també crec que has heretat moltes coses de ta mare com l'inconformisme. No canviïs i lluita pel que creguis que és correcte. Felicitats!!

Elisabet ha dit...

Tete!!!Per molts anys!!!!11 anyets i ja tens sang politica??S.O.S!!!!jejejeje!!!!!espero que hagis passat un feliç dia guapo!!
T'estimo molt!!
La tata..
Muak!!!

Martí Torres ha dit...

Eli, un bon aniversari sí, però malaltonet, quin dia per agafar la grip, no?? :) Petonets.
Martí