diumenge, 16 de novembre de 2008

La meva habitacióTauleta desordenada, colors cridaners, banderes, coixí d'en Jordi Culé (que m'enduc casi sempre de colònies o campaments, i molts ho sabeu), estanteria plena de coses... aquesta és la meva habitació, sens dubte! La meva habitació diu molt de mi: una mica desordenat, poc discret, defenso el que penso i moltes coses que m'importen! La meva nova habitació jo he decidit on posar cada cosa, i sobretot, el color de la paret, VERD! Verd: color esperança, color del Ponent, el meu grup de l'esplai, el color de la naturalesa, color relaxant i cridaner... el meu!
Ara que he dit Ponent, amb el meu grup, estem organitzant un dia en el que nens i nenes nascuts entre el 1996 i el 1997 que no siguin de l'esplai, vinguin a provar-lo, perquè després, si volen, es puguin apuntar i així el meu grup creixerà, que és el que volem. El dissabte, 29 de novembre de 16:30 a 19:30 a la Casa de les Esmandies (Ronda O'donell, 94) serà el gran dia que us he explicat. Farem jocs junts i berenarem junts, tot gratuït! Digueu-ho!!!


L'Elemer, que està al meu costat ajegut, també es va fent gran, com podeu veure a les fotos de sota i sobre, l'altra dia li vaig fer una sessió fotogràfica, en teniu el resultat!
Bé, espero que passeu una bona setmana i que passi un mes per tenir un nebot, en Dídac, això, la setmana qu vé! Adéu!

2 comentaris:

creatiu ha dit...

T'ha quedat molt bé l'habitació!!

Glòria ha dit...

M'agrada la teva habitació i les idees tan fermes,continua així, Martí!