dilluns, 4 de juny del 2012

Joc de cadires

El Partit Popular ja ha presentat, un any tard, el seu candidat a ser president de RTVE. Han tingut un any per presentar el seu candidat des de la dimissió de l'anterior president, i han decidit fer-ho el mateix dia en què acabava el plaç, és a dir, avui. Un cop més tinc la sensació que s'han enrigut de nosaltres durant un any i de que ho seguiran fent. M'explico: han estat un any llançant rumors sobre possibles noms i el presenten el dia en què acaba el plaç. Mentrestant, les ràdios i televisions nacionals no poden acabar de rutllar, això sí, ells es queixen de com funciona, però no fan res per fer els canvis que diuen proposar. Ens enganyen. I ho seguiran fent.
Leopoldo González- Echenique, futur president de RTVE - Foto: Vertele

Avui ens han enganyat presentant a aquest senyor, que no té cap tipus d'experiència amb la comunicació i que ha estat escollit per haver format part dels famosos càrrecs de confiança d'Aznar l'any 2002. És cert que és un home amb estudis, ja que està llicenciat en Dret i Ciències Econòmiques, però ens trobem un cop més en què no té res a veure. No hauria estat més lògic donar el càrrec a una persona que ja formés part de l'empresa i que ja sabés una mica com funciona tot? Doncs no, el senyor Mariano prefereix presentar a un home que no en té ni idea i que ja té els calés fets, i és que, actualment, és secretari general de la coneguda cadena d'hotels NH. Ens estan enganyant perquè volen fer veure que no han presentat a algú pel morro, però a part de formar part del Govern Aznar i d'equips de treball a diferents ministeris amb gent com Josep Piqué, és un home que va treballar juntament amb el mateix Rodrigo Rato com a assessor, tot i que sembla que no ho va fer massa bé, ja m'enteneu...
Organigrama de l'actual RTVE - Foto: summa.es

Un home amb tot aquest historial partidista i amb tants diners que ha cobrat amb feines com ser un dels advocats de l'Estat o la que fa actualment ha de ser president la cadena pública? Després diuen que això no és partidisme, però això que m'ho expliquin quan fotin al carrer a l'Ana Pastor per no ser una llepaculs com a ells els agradaria o quan deixin d'emetre programes d'èxit com "Españoles por el mundo", que costen, segons fonts de la pròpia cadena, vuit vegades menys que sèries com "Águila Roja". Això que m'ho expliquin quan el "Telediario" es converteixi en el NO-DO o pitjor, en Telemadrid, i quan les notícies siguin només sobre la bona gestió del PP, de la mala oposició del PSOE (tot i que potser aquesta notícia és certa) i els toros i la selecció espanyola siguin les notícies d'esports.

La futura realitat a RTVE - Foto: puntoinversiones.com

Aquest home que presenten que agafi la llibreta i el boli i que comenci a apuntar tot el que ha de saber per ocupar un càrrec pel que molts matarien sense ser encolomats al tron pel morro. Tirar endavant diferents canals de televisió i diferents cadenes de ràdio no ha de ser pas fàcil, i si comencen a canviar els i les professionals que en saben només perquè no comparteixen ideari, enviaran a la pública de l'èxit al fracàs, tal i com estan fent amb la sanitat i l'educació. Senyor Leopoldo, prepari's per rebre ordres des de darrere, i és que vostè no hi pintarà res allà.

Un cop més, un fort aplaudiment per Don Mariano! (ironia molt irònica).

------------------------------------------------------------------------------------

GRÀCIES!

El maig del 2012 va ser el mes amb més visites de la història del bloc! Gràcies per la vostra confiança!

1 comentari:

Joana ha dit...

Em temo, molt, que serà un altre "Urdaci".
Tu no ho deus recordar, però va ser nefast.