diumenge, 23 de setembre del 2007

Ja era hora

Com tots heu pogut veure, el Barça va començar malament la lliga, lluny del R.Madrid i sese guanyar. Ahir vaig estar mirant el partit contra el Sevilla, no va ser per tirar coets (2-1), però almenys ens vam endur tres punts. A la primera part moltes ocasions però res de res!, a la segona part en Messi va marcar un gol, llavors si que vaig cridar ben fort "GOL!", dedicat a Ronaldinho. Minuts despres, Messi torna a marcar i encara crido mes el "GOL!", tambè dedicat a Ronaldinho! Al cap d'una estona es crea una fora de joc del Sevilla, l'arbitre no el pita i a sobre marca el Sevilla (Kanoute).
Ara si que dic que dic que
JA ERA HORA!, el Barça guanya el dia que es celebren els 50 anys del camp nou, però hauriem pogut haver guanyat abans.
Per cert, l'escrit que ha publicat el diari "Marca" (El Barça juega mejor sin Ronnie), no es veritat!, i quan en Ronaldinho es recuperi ho demostraré!
Bè, enfadat amb els l'arbitres, us dsitjo una feliç setmana, i... FORÇA BARÇA!