diumenge, 28 d’octubre del 2007

Grease

(Edurne)


El cap de setmana passat vaig anar amb la meva mare i el meu germà a veure Grease al teatre Victòria de Barcelona. La façana del teatre hi havien dibuixat i pintat els personatges, estava molt ben fet! Em vaig endur una sorpresa quan vaig veure que al paper hi posava que el paper de Sandy el feia l'Edurne (concursant d'Operación Triunfo'05). Ho feia molt bé! Per mi la millor actriu de l'obra de teatre. També surt l'Elena Gadel que fa de Rizzo (concursant d'Operación Triunfo'03). A Grease hi ha moments de riure, moments que fan més pena, moments de més emoció... Jo només havia vist un trosset molt petit de la pel·lícula i em va agradar molt, però al teatre, encara es més maco, més divertit i més expactacular! Va ser una experiència que no oblidaré! És la millor obra de teatre que he vist!

5 comentaris:

Joana ha dit...

Jo hi vaig anar amb una molt bona companya... je je...

Unknown ha dit...

Que voldràs anar a veure Mamma Mia ara? Jo també m'ho vaig passar molt bé!

Elisabet ha dit...

M'alegro q t'agrades tant tete peke!!!!
Molts muakis!!!!

Martí Torres ha dit...

Ja se que ja ho he anat a veure, però em sap greu anunciar-vos que son les ultimes setmanes que fan Grease a Barcelona! A mi em fa molta pena perquè em va agradar molt! Però quan torni a BCN, jo seré el primer a tornar-hi!

carles ha dit...

Ara que bé el meu aniversari, com que veig que no us a agradat, em regaleu a mi les entrades que ja hi aniré jo, jejeje!!! Muaks!!!