diumenge, 7 d’octubre del 2007

La meva setmana


Ja us vaig dir que aquesta setmana tornava a l'esplai, ara us en parlaré:
Quan vaig arribar vaig veure que a l'esplai hi havia una cosa diferent, hi havia 25 nens més que l'any passat! Em va fer molta il·lusió veure que a l'esplai hi havia més gent i més monitors.
Al meu grup hi ha 4 nens més que abans i això tambè em fa il·lusió. També hi ha un grup nou que es diu Orsar (4 i 5 anys) i són els mes petits de tot l'esplai Garbí!
Com veieu m'ho he passat molt be!

Ja començo a veure que vol dir a anar a 5è: que cada dia et posin deures i cada vegada amb menys temps, que només a la segona setmana tinguis ganes de que s'acabi tot i torni l'estiu, que cada vegada desitgis mes que arribi el pati (11:00h.), l'hora de plegar al migdia (13:00h.) per descansar i menjar-te el dinar sense pensar en els deures que t'hagin posat i tambe desitges que arribin les 17:00h. (hora de plegar a la tarda) per pogue menjar el berenar sense pensar que tens un exàmen dos dies després i que no has estudiat. L'any passat això no ho pensava, però aquest any si, perquè ja he descobert que es estar a 5è. Se que hi ha gent que te molta més feina que jo, però jo soc un estudiant que te bastanta mandra.
Bè, aquesta ha sigut la meva setmana. No us perdeu la setmana que ve, HI HAURÀ EL PRIMER ESCRIT DE "LA MARE QUE EM VA PARIR"! Bona setmana!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Martí, fill de la mare que et va parir...
Si com diu el teu perfil, vols ser periodista de TV, has de pencar molt i molt per tenir una bona base abans de començar periodisme, je je je.
Pensaràs, aquesta tia de què va????
Em consta que ets un bon noi, endavant, ho aconseguiràs!

canti! ha dit...

martí marti dons as de tenir menys mandra eh! pro la vrtat això de desitja que acabi el dia i que arribin les vacances també em passa a mi!
vinga noi!
si no em proiveixan l'entrada..
ens veiem x el garbí!

(Mestik fen fan dels teus escrits eh, prometu comentari sempra per poquet temps que tingui!)