divendres, 1 de maig del 2009

DesCONnecta! Surt al carrer.


El cap de setmana passat vaig anar a Terrassa a l'a Trobada General d'Esplac (Esplais Catalans). En aquesta trobada ens trobem tots els nens i nenes de tots els esplais de Catalunya associats a l'Esplac. Es fa cada tres anys. Aquest any es diu DesCONnecta. I així va ser com el dissabte 25 al matí vam sortir amb autobús amb l'esplai. El dissabte, durant tot el matí el que vam fer va ser allotjar-nos a l'escola on haviem de dormir. A la tarda, per començar a conèixer gent que s'assembla o no a tu ens van fer unes preguntes sobre com volem que sigui el nostre esplai. I la veritat és qe em va costar, però vaig conèixer força gent molt divertida. A la nit, després de sopar vam fer diferents jocs en un parc d'allà al costat. El dia següent al matí ens va ploure, però no ens va impedir passar-nos-ho bé: vam estar cantant amb diferents esplais. Cap al migdia vam anar a un pavelló de Terrassa a dinar unes 2.000 persones!
M'ho vaig passar molt bé, va ser genial, vaig conèixer gent, ja espero la Trobada del 2012 - Que es podria dir Xaxifesta ;)! -

Per cert! Us informo de que he guanyat el concurs de poemes aamb el poema Notícies des de Gaza, que us el vaig presentar fa dues setmanetes. Gràcies a tots i totes els que em vau donar el vostre suport!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, Martí!!! Estava esperant el post on confirmessis que havies estat el guanyador.
I gràcies per compartir-ho amb nosaltres.

Unknown ha dit...

Felicitats teti!