dimecres, 30 de novembre del 2011

My name is Iceta, Miquel Iceta



Ell és el viceprimer secretari i portaveu del PSC-PSOE, tal i com diu a la seva pàgina web.
Realment, el senyor Iceta, per jove que sigui, és un dels membres més conservadors del PSC. És curiós que un home que, segons Viquipèdia, va ser un dels primers polítics en declarar obertament la seva homosexualitat sigui dels personatges socialistes més de dretes, d'aquests que no volen que el PSC tingui grup parlamentari propi ni que les inicials PSOE no vagin seguides de les de PSC, tal i com es pot comprovar en el el seu perfil a la xarxa social Gravatar.
És un home que hauria hagut de dimitir el dia després de les eleccions del 28 de novembre del 2010 al Parlament de Catalunya després del començament de la caiguda desastrosa del PSC i posteriorment del PSOE en les passades eleccions de fa escassament dues setmanes. Un home que parla molt d'un canvi a la cúpula del partit però que no es mou d'aquesta ni té pensat fer-ho, ja que fa sols 5 dies va anunciar que es presentarà a liderar el PSC al proper congrés. Ara mateix cal un canvi immediat tant al PSC com al PSOE, ja que després de caure tant baix, el que cal és trobar perfils que no estiguin cremats políticament parlant, perfils joves i motivadors. I aquests perfils existeixen, però n'hi ha que ja s'encarreguen d'apartar-los com mosques i de desmotivar-los perquè s'oblidin del vertader canvi.

Senyor Iceta, deixi-ho... ja en són masses, d'anys... no creu que toca sumar-se al canvi de debò? I no parlo del canvi que portarà a Catalunya a la ruïna total i a la repressió, no parlo del canvi liderat per Aznar.. ai, perdó! el canvi liderat per Rajoy... (ironia). Parlo del canvi que convenci als votants d'esquerres que es van quedar a casa el 20N o que van votar al PP per estar enfadats amb el PSOE, un canvi que comenci ara i que duri fins a les següents generals, un canvi que sigui imparable, un canvi que si no es produeix farà que la dreta es planti a Madrid 12 anys com a mínim i que faci el que vulgui a Catalunya amb el consentiment del Rei Artur.

Senyor Iceta, sumi's al canvi que toca si realment és del PSC!

Bé, després d'aquesta reflexió davant del que se'ns ve a sobre, un vull desitjar una molt bona setmana! Per cert, algú em sabria dir si s'han creat 3,5 milions de llocs de treball?

També us anuncio que la setmana que ve, al Bloc d'en Martí i la mare que el va parir hi trobareu un reportatge sobre els mitjans de comunicació d'extrem centre, és a dir, Intereconomía, La Razón, El Mundo, etc...

2 comentaris:

Elisabet ha dit...

Molt ben dit!!!!

Joana ha dit...

Fins on jo se en Rajoy està amagat a "Gènova".