divendres, 4 de novembre del 2011

Suma't al seu canvi...

...si és que així ho vols.

Ahir va arrencar la tant anhelada campanya electoral. Aquesta campanya que fa tres anys i mig que dura, aquesta campanya que tant desitja el PP, ja que com pinta el CIS, va cap a la majoria absoluta.
El proper president, que ja us avanço que serà Mariano Rajoy (tampoc crec que us sigui cap sorpresa), és el líder d'un partit que és més a la dreta que mai, fins i tot, més que a l'era Aznar, que ja és dir... El proper serà un president que, com ha fet el govern Mas, farà retallades en els equipaments públics i donarà facilitats als més rics del país (pura filosofia popular, però ara encara més accentuada), serà un president que farà que les 'mesures' de CiU facin riure.
Foto: votoenblanco.com

Tot i així, parem de pensar un moment i analitzem per sobre què passarà a Espanya i a La Moncloa el 21-N. Us passo un titular real sobre unes declaracions d'Esteban González-Pons.
"El PP crearà 3,5 milions de llocs de treball gràcies a 1 milió de nous empresaris".
Dossier de premsa del PP per les eleccions del 20N
Foto: elsingulardigital.cat

Mirat així, el PP és un partit format per supermans i superwomans, ja que és realment impossible aconseguir tals dades, simplement perquè ni a sota les pedres hi ha tants nous emprenedors, però deixem-ho, tornem a la realitat, a la pura realitat:
  • El PP suprimirà la llei d'avortament.
  • El PP canviarà la llei per no considerar 'matrimoni' a una parella d'homosexuals.
  • El PP donarà menys autonomia a les comunitats autònomes treient competències als governs regionals.
  • El PP posarà traves i intentarà impedir el diàleg per aconseguir la pau i la fi d'ETA.
  • El PP no donarà ajudes a entitats socials ni ajudarà als menys afavorits econòmicament parlant.
  • El PP pactarà tant a Catalunya com a Espanya amb CiU per aconseguir aprovar lleis anti-socialistes.
  • El PP farà com Artur Mas, arribarà i automàticament destruirà tota la feina feta pel govern ZP.

Fotomuntatge: foto: PP muntatge: marti6.blogspot.com

No us negaré que l'últim govern ha comès errors, però el que se'ns ve a sobre no serà un error, serà una imposició rere altra, serà el pitjor error de la democràcia espanyola que, per desgràcia, és recolzat per masses espanyols/es.
Per acabar, vull avisar que la gran part dels vots que s'endurà el millor resultat de la història de l'extrema dreta espanyola és de gent que se'ls creu, gent que pensa que crear milions de llocs de treball és fàcil, gent que els votarà per desconfiança amb el PSOE, gent que els votarà per desesperació, gent que, quan se'n doni compte, serà massa tard. No us diré a qui heu de votar, ni molt menys, ja que sóc defensor de la llibertat, però us demanaré que reflexioneu el vot de debò i com cal i dir-vos que el 'no votar' és una opció que t'impedeix opinar o queixar-te durant la legislatura, ja que un 'no votar' és un 'm'és igual', per no votar, vota en blanc...
Foto: ciudadanosenlaprensa.blogspot.com

Bé, després d'aquest inici d'una campanya cantada, us informo que el següent escrit serà el dia 13 de novembre per analitzar la campanya socialista i popular.

El Bloc d'en Martí i la mare que el va parir ha dedicat els mateixos escrits sobre la campanya electoral del PSOE (1) i del PP (aquest), per tant, prego que ningú em denunciï com si jo fos TVE. Diumenge que ve, més i millor!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com bé has dit els que no votin que callin la boca, estic cansat de sentir gent queixar-se de tot i que mai van a votar! Si no els agrada el PSOE ni el PP doncs que votin una alternativa com IU, jo també penso que cal donar una lliçó als dos grans partits.