divendres, 24 de febrer del 2012

Tancat per reformes

Com ja és costum, quan entra un nou partit a governar un territori es dedica a destruir tot el que (sigui bo o dolent) va costar molta feina a l'anterior equip. No cal anar massa lluny per veure'n exemples: la Llei Òmnibus s'està carregant la feina de 8 anys de tripartit i Mariano Rajoy encara no porta 90 dies al càrrec i ja sabem què passarà d'aquí a poc al nostre voltant: els no-matrimonis homosexuals, la tornada de les curses de braus a TVE, els fills no desitjats que portarà el canvi de la llei d'avortament, etc... L'últim exemple és la reforma laboral: tothom pot ser despatxat cobrant una misèria i sense motiu en uns temps que no cal que us expliqui com corren. Com pot ser que un home que va prometre als seus milions de votants que crearia un milió de llocs de treball en un any hagi aplicat aquestes mesures? També hem de tenir en compte que, ara tota la culpa és del Govern ZP. No us dic que l'herència que els socialistes van deixar a Madrid no sigui dolenta, però no pot ser que tot el que va prometre a la seva campanya electoral ara es vegi afectat per aquesta excusa. Que no ho sabia ell, que no es trobaria una bona economia? Sí, sí que ho sabia, però quan veus com estàs fallant als que t'han donat la seva confiança és molt fàcil donar la culpa als altres. I que ningú em negui que ho estan fent malament, al vídeo que us he adjuntat a continuació demostra que ells "estan en contra de la pujada d'imposts", entre d'altres coses (recomano molt veure'l):

El que sí que serà un vertader colmo serà la reforma educativa: una reforma que donarà suport a la privatització de centres (com ha fet el Govern Mas amb la sanitat catalana), serà una reforma que permetrà que els alumnes podem acabar els estudis amb 14 o 15 anys, és a dir, a tercer d'ESO, ja que escurçarà l'Educació Secundària Obligatòria per implantar un any més de batxillerat, que és una educació optativa. Tot això farà una major incultura i una menor formació bàsica que ens perjudicarà força, ja que no cal recordar els índex de nivell escolar espanyols: ridículs al costat dels alemanys. I no cal recordar tampoc que la crisi alemanya fa riure al costat dels problemes econòmics que tenim per aquí.
També diré que, veient els ministres que el president ha posat, no m'estranyen totes aquestes barbaritats. Uns ministres que no han après encara que els micròfons no s'apaguen sols, un equip que deixa anar perles que n'hi ha per escriure'n un llibre, com ara:

  • Wert: "El 15M té gotes d'ignorància"
  • Fernández-Díaz: "El matrimoni homosexual és inconstitucional"
  • Rajoy: "La reforma laboral ens portarà a una vaga general"
  • Montoro: "La reforma laboral no crearà llocs de treball"
  • Wert: "Els protestants de València no tenien res a veure amb l'educació, eren uns violents"
I això només en són alguns exemples del que tants i tantes van votar el 20 de novembre i que més els val no queixar-se, ja que si estem com estem és perquè ells/es ho han volgut així. Doncs a tots aquests els dic una cosa: més ens val preparar-nos pel que ens ve a sobre i que s'estan guardant per després de les eleccions andaluses. Vaja, electoralisme total, però bé, ja ho va fer el Rei Artur amb les municipals. El pitjor de tot és que depenem de tots ells.
Bé, espero que tingueu un bon cap de setmana i que gaudíssiu molt del Carnaval! Jo torno dilluns amb un nou escrit sobre la importància que tenen els estudis d'idiomes extraescolars i dimecres amb un altre escrit sobre actualitat, probablement sobre el nostre amic Urdangarín, que entrarà en cotxe al jutjats perquè es noti que la llei és igual per tots (ironia)!! Us hi espero :)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Son tots uns hipòcrites, diuen el que sigui per tal d'arribar al poder... I la gent és tant tonta que va i els vota en comptes de votar altres opcions.