dissabte, 9 de juny del 2012

Rescat? Que va!

"No va a haber ningún rescate", declarava Mariano Rajoy fa dotze dies. Que va, aquell dia no se'ns va rescatar, avui sí. Tots sabíem que arribaria aquest moment. Un moment que Zapatero va aconseguir salvar miraculosament fa uns mesos, quan tothom dubtava d'ell. El van criticar més que a ningú, i és cert que no tot ho va fer bé, però ningú no em pot negar que en sis mesos l'actual president ho ha fet pitjor, creant lleis contra els qui menys tenen i duent als qui més en tenen, com ara els bancs, a la ruïna perjudicant encara més als ciutadans, que són qui tenim els diners en ells.

Foto: @GeekInignado

Donaven lliçons de saber governar i de saber salvar el país d'aquesta trobant les solucions adients, però l'únic que han aconseguit és portat Espanya i a gran part dels seus habitants a la misèria total després d'haver-nos promès que començaríem a sortir de la crisi i que no seríem rescatats. A sobre, avui ens han intentat tornar a enganyar esperant que el Fons Monetari Internacional rescatés el país sense fer-se públic, fet que ens demostra que els populars es pensen que som imbècils.
Mentrestant, segueixen cobrant sous milionaris i permetent que els qui envien els bancs a la bancarrota cobrin una pensió escandalosament elevada. Mentrestant, hi ha polítics que segueixen robant a l'administració i que no són jutjats com cal. I mentrestant, segueixen les retallades en serveis bàsics i socials i les baixades de sous van en augment per igual si cobres més o si cobres menys.

 El País no podria haver estat més clar.

I què podem fer si no se'ns escolta? Resignar-nos? No, això MAI! Però hem de seguir lluitant, protestant i fer-nos sentir fins que la pressió, que ja va en augment, sigui quasi màxima i en Mariano no tingui més remei! No ens podem rendir, les retallades d'en Mas segueixen aquí i ens segueixen afectant. Si callem els estarem permetent que segueixin així, i jo per aquí no hi vull passar, que ja ens toca haver de ser rescatats després de sis mesos del pitjor govern a Espanya des de Franco. Tranquil·litat, que només portem una vuitena part de legislatura, i potser ens tornen a rescatar i ja podrem aplicar el lema de la selecció d'enguany: no hay dos sin tres!
Tweets amb l'etiqueta #rescate

Com marionetes d'en Mariano i de les polítiques d'ultra dreta i Merkelistes seguirem sota els seus mandats pèssims. Ara en Sarkozy ja tindria motius per criticar-nos, però ara per la mala gestió de Rajoy.
PROU!

1 comentari:

Joana ha dit...

Clar i català!
I van quantes mentires?