divendres, 4 de maig del 2012

Divendres negre

Amb el títol d'aquest escrit es pot pensar que parlaré d'una catàstrofe. Doncs bé, no ho és (encara). Aquest escrit l'he titulat així a causa dels divendres que ens està regalant el Govern Rajoy, un govern que pretén inventar el rècord Guiness del que ha fet més reformes contra el poble en menys temps.

Cada divendres hi ha Consell de Ministres, i és aquí on decideixen què fer amb nosaltres, com per exemple apujar-nos l'IVA, implantar reformes que destrossin el que s'havia aconseguit després d'anys de lluita, retallar sense parar, etc... I tot això ho fa un equip mentider que no és conseqüent i que no parla amb claredat. Per què parlen d'ajust pressupostari quan es volen referir a increment de d'imposts? I enara millor, per què apuja els imposts un govern que fa dos anys va impulsar una campanya contra l'anterior pujada d'IVA? Els que ara ens estan destrossant l'estat del benestar són els mateixos que fa dos anys recollien firmes contra el mateix, els que fa uns mesos deien que no ho farien i els que a principis d'aquest mateix any encara ho asseguraven. Si realment l'herència que ha deixat el PSOE és tant greu, ja s'ho podien ben imaginar, en plena crisi, que no podien jurar que no farien el que han acabat fent.
A sobre, vivim sota el govern d'un home que s'amaga quan toca donar la cara. Mariano Rajoy criticava a Zapatero quan aquest no sortia durant tota una setmana a roda de premsa. Doncs ara mateix, és ell qui surt per la porta del darrera per no poder ser preguntat, és ell qui s'amaga quan s'ha d'informar d'ajusts pressupostaris. Ell, qui només dóna la cara als debats on pot insultar i acusar sense pietat i només parla als mitjans que li preguntaran el que ell porta apuntat. Rajoy, un home que criticava a Zapatero per no saber governar sol i que ara està sota el control de Merkel, la que creu ser la reina d'Europa. Mentrestant, més parats i menys economia.
Desempleo España

I ara ja ens indignem quan passen coses així, però després tenim por a sortir al carrer a cridar en una vaga, després ens quedarem a casa quan el Moviment 15M lluiti en contra d'aquests abusos. Així mai arreglarem res. No hem d'esperar a que els qui van votar al PP canviïn d'opinió, hem de fer-nos sentir i, sobretot, escoltar! No podem permetre que segueixi així, i creieu-me que ho farà. Cal fer-li veure que no volem això. No.
Foto: El País

2 comentaris:

Elisabet ha dit...

Estic completament d'acord amb tu, però també crec que s'hagués pogut evitar anant a les urnes..... Muak!!!

Anònim ha dit...

Sembla Sorpresa Sorpresa i en Rajoy és la Isabel Gemio XD